View unanswered posts | View active topics It is currently 04 Jul 2020 13:08Reply to topic  [ 3 posts ] 
 "Våpnene Som Avgjorde Andre Verdenskrig" 
Author Message
User avatar

Joined: 20 Aug 2007 21:23
Posts: 358
Location: Arendal
Våpnene Som Avgjorde Andre Verdenskrig
Forfatter: Alexander Lüdeke
Forlag: www.spektrum-forlag.no
Image
Fra baksiden:
Quote:
I andre verdenskrig kunne lederegenskaper, kampånd og kløktig taktikk fortsatt avgjøre enkelte trefninger eller til og med slag - men en hel krig kunne ikke lenger vinnes med slike midler. I perioden 1939 - 1945 gikk utviklingen av våpenteknikken stadig raskere, og alle de krigførende statene produserte våpen og fremkomstmidler i en mengde og et mangfold man aldri tidligere hadde sett maken til.

Denne boken gir en oversikt og utfyllende beskrivelse av våpnene, kjøretøyene og krigsmateriellet som bestemt forløpet og til slutt utfallet av andre verdenskrig Fra lett håndvåpen til over 70 tonn tunge stridsvogner, fra kanoner til ubåter, og fra enmotors jagerfly til de største og mektigste slagskipene som noen gang har seilt på havet- ikke noe viktig område av krigens militære teknologi er utelatt i dette referanseverket, som også omfatter et eget kapittel om spesialvåpen.

Våpnene som avgjorde andre verdenskrig gir et glimrede overblikk over det mangfoldet av modeller som ble produsert på aksemaktens og de alliertes side. Hvert våpen - de velkjente, som jagerflyet Spitfire eller Geor Lugers pistoler, så vel som de mest ukjente - blir presentert med alle relevante tekniske spesifikasjoner i oversiktlige rammer. Alt som er verd å vite om utviklingen og bruken av de forskjellige modellene, er tatt med.

Over 500 flotte fotografier og detaljerte tekniske tegninger gir liv til de historiske og teknisk baserte våpenprofilene, og det er også tatt med en rekke historiske bilder av våpnene i bruk på slagmarken. Den oversiktlige oppbygningen og det enorme faktatilfanget gjør denne boken til et virkelig skattekammer for alle dem som er interessert i militærfag eller historie, og den er også til uvurderlig hjelp som oppslagsverk når man leser bøker eller ser filmer om andre verdenskrig.


Lettlest bok som kan leses fra perm til perm. Kan videre brukes som oppslagsverk. Anbefales på det sterkeste. Prisen er heller ikke avskrekkende.

_________________
Torstein E

If you tried your best and you failed miserably. The lesson is never try


02 Dec 2008 21:50
Profile WWW
Post 
Hei.
Utsolgt fra forlaget ,iflg. hjemmesiden PDT_Armataz_01_19
Sigfred R.


02 Dec 2008 23:30

Joined: 17 Aug 2008 22:35
Posts: 441
Location: Finnsnes
Post 
Kjøpte den i dag. Kan nesten ikke vente på at junior skal legge seg, så jeg får lesefred.

_________________
MVH

Stig G


08 Dec 2008 20:06
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF