View unanswered posts | View active topics It is currently 20 Jun 2021 2:49Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Nye medlemer...men 
Author Message

Joined: 13 Oct 2008 18:32
Posts: 1061
Location: Fredrikstad
Erik H wrote:
Det kommer hele tiden nye medlemer til kystfort forumet, men det kommer ikke så mange nye innlegg fra disse. Ser man vedlagte bilde så ser man iallefall en trend av nye medlem, men få eller ingen innlegg (bildet viser de siste 29 personer som er blitt medlem og hvor mange innlegg som er skrevet av disse).

Er det bare av ren nysjerrighet at man blir medlem? For å se bildene de ikke kan se som ikke-medlem?
Eller ønsket man å bli medlem, men fant egentlig ikke så mye å skrive om? (etter å fått en overdose av betong-bilder).

Spørsmålet er om forumet mangler noe? For den dagen vi har funnet alle kystfortene, tatt bilde av disse.. eller funnet alle bunkerne ,radarstasjonene etc. vil da forumet stoppe opp?

trenger vi nye kategorier? noe annet som skjedde under krigen som er av interesse? er "kystfort" feil navn på et forum hvor man prøver å ta med andre felt? Eller er vi fornøyd med tingenes tilstand?

Erik HHei til de store :-)

Jeg har prøvd å skrive litt før her men tror jeg mislykkes. Nå ser det ut til at jeg har fått litt mer tak på det. Jeg vil først få lov å takke for et flott forum med mye nyttig info.
Nå skal jeg kun snakke for min egen del, og jeg syns det har vært litt vrient å komme i gang med skrivingen og opplastingen av bilder her. Derfor syns jeg det er viktig å gi oss " nykomlinger" litt tid før man kommer med "kritikken" . Allikevel tror jeg noen bare er ute etter å lese artikler og se på bilder....skal være såpass realistisk. De tror jeg allikevel faller fra etter en kort tid, dermed ser jeg ingen grunn til bekymring.

For min del har jeg vært ivrig etter å komme i gang for å dele mine opplevelser og bilder med andre, og ikke bare nyte av det alle andre har gjort før meg. Ser at mange her inne har ganske god oversikt over historiene bak, og ikke minst kunnskap og navnsetting av div. istallasjoner. Det florerer mange flotte begreper og fagutrykk her inne. Mulig det kan skremme noen vekk, men allikevel ønsker jeg at det skal forbli slik, jeg har hvertfall lært ganske mye her.

Dessuten tror jeg nok at det er nykomlingene som kan bidra til at forumet IKKE stopper opp, de har jo tross alt mest å lære. Og dessuten er det flere anlegg der ute, som bare venter på å bli oppdaget av oss.

Da vil jeg avslutte med å ønske alle her inne en god førjulstid og håper vi kan få mange fine stunder sammen i tiden som kommer


MVH Morten C.


13 Dec 2008 10:29
Profile
User avatar

Joined: 22 Sep 2008 21:30
Posts: 112
Location: Stavanger
Post 
Har endel kamerater her som er innom kun for å kikke ja, har ikke så mye fakta å bidra med, men setter stor pris på dette forumet med dets bilder og info om denne interessen.
så sånn er det..


13 Dec 2008 20:24
Profile
User avatar

Joined: 14 Feb 2009 23:20
Posts: 7
Location: Nord-Trøndelag
Post 
Jeg registrerte meg egentlig bare for å se bildene. Men jeg ser at jeg faktisk kan bidra med noen bilder selv. I min tid på Nes Fort i 1999/2000 tok jeg noen bilder av både gamle og nye installasjoner. Må rote gjennom skapet og se om jeg finner den CD'en!


15 Feb 2009 0:02
Profile
User avatar

Joined: 18 Mar 2009 15:51
Posts: 6
Location: Gjerdrum/Jessheim/Oslo
Post 
Jeg registrerte meg nå nettopp mest for å finne ut sånn ca hvor ting kan ligge, også dra på oppdagelseferd og at bilder ol. Har vært en tur på østmarksætra med en kamerat, vi kom ikke inn noen særlige steder, men fikk tatt litt bilder og håper på å finne noen inganger når snøen har trukket seg tilbake PDT_Armataz_01_36

Skal legge ut bildene litt senere

naiom


18 Mar 2009 22:00
Profile
User avatar

Joined: 13 Sep 2012 13:21
Posts: 68
Location: Petsamo
Jeg har i mange år engasjert i militær arkeologi rundt Petsamo, og her på kysten av Varangerfjorden styrker, som i Russland er ikke sant informatsii.Etot nettstedet for meg, den virkelige nahodka.K Dessverre er dette året jeg ikke gjorde bildene som ville være interessant for deg, men noe som jeg vil vise senere slå seg ned litt når du sender bildene mine og :gutta: :bravo


13 Sep 2012 20:29
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: 31 Jan 2005 23:01
Posts: 3463
Location: Trondheim
Hello and welcome as a new member on this forumet. I could only understand some of your message. i guess google translate does not allways give the right translation. I write in english and hope you can do the same. (maybe google translate is better on the english side?). However, I understood that you have picture from the Petsamo area?

Best regards, Erik H

_________________
Grunnlegger Kystfort.com siden 2005
http://www.krigsbunkeren.no


13 Sep 2012 23:02
Profile WWW

Joined: 28 Aug 2011 3:31
Posts: 2
Gammel tråd, men jeg har jo faktisk vært medlem i godt over ett år, og kun postet en gang på denne tiden.
Lidenskapelig opptatt av WW2, og håpet på å kunne bidra, og å lære mer her. Men, da jeg ikke kom inn i forsvaret p.g.a en skade jeg pådro meg på ungdomsskolen, så ble det litt stopp med alle militærting.

Dessuten, det er jo grenser for hvor mye en ung fyr kan bidra med, når det er så mange "eldre" brukere her med nok kunnskap til å fylle utallige pensumbøker! :)


22 Jan 2013 7:28
Profile

Joined: 14 Aug 2012 17:08
Posts: 450
Location: Klepp
Da må du spør de eldre om det du lurer på, samt komme deg ut i marka og lete og fotografere PDT_Armataz_01_24

_________________
http://www.sau.no/


01 Feb 2013 12:22
Profile
User avatar

Joined: 17 Apr 2008 11:46
Posts: 1314
Enig Ettori. Det er utrolig hvor mye også yngre kan bidra med. Ofte er de lettere til bens, hører om ting og kommer over ting de og. Ta bilder, post og få info! Dette hjelper alle! :bra:

_________________
Mvh.
Jon-Vegard


09 Feb 2013 10:52
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 24 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF