Kystfort
https://www.kystfort.com/forum/

PLANTEGNING bunkers Kirkenes?
https://www.kystfort.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=7013
Side 1 av 1

Forfatter:  krisskar [ 08 Mar 2017 13:41 ]
Innleggets emne:  PLANTEGNING bunkers Kirkenes?

Noen her som vet hvor jeg bør lete for å finne plantegninger av bunkerser/fjellanlegg i Kirkenes? Har begynt å tegne på et kart som skal vise mest mulig av infrastruktur som befinner seg under bakken i Kirkenes og omegn. Kanskje noen her har nok kjennskap til noen av dem til å skissere opp en plan? Fant bl.a en korrigering av en plan fra Finnmark under hakekorset av torpedo batteriet i Rødberget her på forumet, som var veldig nyttig.

Dette er den spede start..

Forfatter:  jonas.tjelle [ 17 Apr 2017 15:07 ]
Innleggets emne:  Re: PLANTEGNING bunkers Kirkenes?

Tøft! Dette vet du sikkert, men det er mange flere anlegg i Kirkenes by. Både på Skytterhusfjellet, fjellanlegg bak kirkegården osv ...

Forfatter:  krisskar [ 09 Mai 2017 21:46 ]
Innleggets emne:  Re: PLANTEGNING bunkers Kirkenes?

Hei, beklager så sent svar. Ga litt opp å bruke forumet som informasjonskilde pga manglende respons og litt dårlig tid på toppen av det hele. Så har derfor ikke vært inne her på lenge. Begynte å lete andre steder, og har fått kartlagt en hel del med tiden. Sitter nå med masse informasjon som jeg holder på å tegne inn på kartet. Har fått mulighet til å snakke med flere som er kjent i Kirkenes, som nok også tidvis har benyttet seg av dette forumet som informasjonskilde. Er du kjent i Kirkenes området?

Forfatter:  jonas.tjelle [ 29 Mai 2017 19:13 ]
Innleggets emne:  Re: PLANTEGNING bunkers Kirkenes?

Hei, ja er litt kjent i Kirkenes og har besøkt noen av anleggene her. Gi gjerne beskjed når denne skissa er ferdig, det hadde vært meget tøft å se. Hilsen Jonas, 15 år.

Forfatter:  MBE032145 [ 24 Nov 2020 13:57 ]
Innleggets emne:  Re: PLANTEGNING bunkers Kirkenes?

Gammel tråd, men: Hvor ligger fjellanlegget bak kirkegården? Leita, men fant kun tre ringstand og en dekningsbunker på ca. 10 kvm. Har vært i de to fjellanleggene på Prestefjellet, samt anlegget på Storhaugen.

Side 1 av 1 Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/