Kystadhaugen

Trondheim var hovedstøttepunkt for marinen med en rekke viktige hovedkvarterer for nord-atlanteren. 200 lette og tyngre flak stillinger skulle bl.a forsvare havnen og flyplassen.

Moderators: Stutzpunkt, KOS

Spectre
Posts: 45
Joined: 27 May 2009 16:17

Re: Kystadhaugen

Post by Spectre »

Ja man skal trå varsomt på denne med tanke på lokalisasjon. Etter å ha studert kartverket så tok jeg en sjanse og spurte noen i huset nærmest der jeg trodde det kanskje skulle være. Og ganske riktig. Flott bunker! Denne bunkeren ligger definitivt en plass hvor det ikke egner seg å speide etter de. På slike bunkere skjer det at man ofte bruker litt av bunkeren til egen oppbevaring, så folk kan være litt på hugget. Bunker må ansees som utilgjengelig.

Bunkeren har en del fellestrekk med den østre fjellhallen, denne her er litt mer forseggjort og har litt "påbygg". I motsetning til den østre hvor man må klatre ned et tau så er det her etablert skikkelig trapp. Areal er 205kvm.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Spectre
Posts: 45
Joined: 27 May 2009 16:17

Re: Kystadhaugen

Post by Spectre »

MaVi1941 wrote: 10 Oct 2022 22:00 Hei

Denne inngangen ligger faktisk ikke i en hage,(etter min teori) jeg har nemlig funnet noe som skal være inngangen. Som har kollapset litt ved inngangen så trengs å utgraves.
Det aner meg at den inngangen du sikter til, er den ene av to innganger til den østre fjellhallen? De ligger etterhverandre langs stien med omlag 50 meters avstand til hverandre.

Den vestre fjellhallen ligger ikke i skogen der.

Om det du har funnet ikke passer til det jeg nevner først så kan det være du har funnet noe helt annet?
Post Reply

Return to “Trondheim”